Recommend

Hulk päihittää muut verkossa pelattavat hedelmäpelit

Hulk, suuri vihreä supersankari, elää suurenmoisena Cryptologicin hedelmäpelissä. Hulk-hedelmäpeli on valmiina täyttämään pelaajien odotukset, kun se julkaistaan 16. huhtikuuta. Hulk on 25 voittolinjan hedelmäpeli, jossa 5 Hulk-symbolin rivillä voi voittaa paljon rahaa.

Marvel-kustantamon luoma hahmo on ollut yksi suosituimmista kustantamon sarjakuvakirjoissa seikkailleista supersankareista ja löytänyt tiensä myös TV-sarjoihin, lukuisiiin elokuviin ja peleihin. Kun Stan Lee seurasi, kuinka Uskomattomasta Hulkista oli tulossa yksi hänen sankareistaan, hän ei mitenkään voinut aavistaa, millaista legendaa hän oli luomassa!

Cryptologic on onnistunut luomaan jotain, jota moni peliteollisuudessa pitää parhaana hedelmäpelinä. Grafiikka esittää sankarin juuri sellaisena kuin sarjakuvassa, ja peliä on niin hauska pelata, että se kilpailee videopelien kanssa jännityksestä, ja tarjoaa lisäksi mahtavia voittopotteja.

Vaikka verkossa on tarjolla useita Hulk-hedelmäpelejä Cryptologicin Hulk-peli on ainoa, joka on todella onnistunut vangitsemaan hahmon olennaisen luonteen ja varmistamaan, että Hulk jatkaa tavaroiden paiskomista ja särkemistä vielä monta vuotta. Meillä on ollut tilaisuus pelata tätä mahtavaa peliä varhaisessa vaiheessa ja voimme taata, että fanit tulevat rakastamaan peliä päästessään pelaamisen makuun.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.