Recommend

Sampo tuo peleihin suomalaista mytologiaa.

Suomalainen onni on keskeisessä asemassa NeoGamesin uudessa pelissä nimeltä Sampo, jonka teemana on muinaisperinteen myyttinen, omistajalleen onnea tuova esine. Yksinkertainen, mutta jännittävä peli Sampo valloittaa pelimaailman hetkessä.

Kielentutkija Elias Lönnrot julkaisi kokoelman myyttistä kansanrunoutta 1800-luvun alkupuolella. Suomalaiseen kansanperinteeseen perustuva runokokoelma Kalevala kertoo muinoin eläneistä ihmisistä muinaisessa maassa. Yhden päähahmoista, Seppo Ilmarisen, kerrotaan luoneen ihmeellisen esineen, jota kutsuttiin sampoksi ja joka toi omistajalleen mittaamattoman määrän onnea.

Sampo on NeoGamesin viimeisin nettiarpauutuus. Se on klassinen peli, jossa nykyaika yhdistyy menneeseen ja jossa pelaajilla on joka arvalla kaksi voittomahdollisuutta. Pelatakseen Sampoa palaajien on ensin valittava yksi neljästä onnen symbolista ja sitten raaputettava arvan kaksi osaa.

Moderni myytti

Ei ole epäilystäkään, etteikö Sammosta voisi tulla moderni klassikko, erityisesti koska se yhdistää modernia ja klassista; pelaajien on käytettävä onnea tuovaa sampoa ja sen jälkeen raaputettava arpa virtuaalisella kolikolla.

Sampo-peliin sisältyy myös onnen symboleita eri kulttuureista – numero seitsemän, sydän, neliapila ja hevosenkenkä. Tämä kielii monikulttuurisuudesta, mikä on osa NeoGamesin ja kaikkien parhaiden raaputuspelien olemusta.

Äläkä unohda, että voit voittaa rahaa. Sampo tarjoaa pelaajille paitsi mukavaa ajanvietettä, myös suuria voittoja.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.