Recommend

888 astuu raaputusarpamarkkinoille avaamalla 888play-sivuston

Nettiarpasivustot huomio, 888 on täällä! Johtava nettipelien tarjoaja on päättänyt kääntää katseensa nettiarpoihin ja avannut 888play-sivuston, johon NeoGamesin tuki varmasti vaikuttaa merkittävästi.

888 on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista nettipelien tarjoajista ja siksi onkin hieman yllättävää, ettei se ole rantautunut raaputusarpamarkkinoille aiemmin. Nyt tähän on saatu muutos. 888 julkaisi äskettäin raaputusarpasivuston nimeltään 888play, ja sen odotetaan valloittavan markkinat hetkessä. Sivusto on lisätty portaaliimme, jotta pelaajat voivat kokeilla sitä välittömästi.

On huomautettava, että 888 ei ole lähtenyt tähän yksin. Uusi nettiarpasivusto on NeoGamesin tukema, mikä tarkoittaa, että useat pelit ovat tarjolla myös muualla. Joka tapauksessa sivuston johtoryhmä on luvannut laadukasta palvelua ja erinomaista jännitystä. 888play-sivustolla on tehtävälleen omistautunut asiakastukiryhmä, joka vastaa kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin niin pian kuin mahdollista sekä puhelimitse, sähköpostitse että online chatissa.

Suuri pelikirjasto

Erottuakseen joukosta 888play keskittyy ensin raaputuspeleihin. Sivuston tunnetuimmat pelit ovat NeoGamesin hedelmäpelit Macau Nights ja Monaco Glamour. Sivuston valikoimaan kuuluu kuitenkin yli 100 peliä. Sivustolta löytyy siis jokaiselle jotakin.
Jokaisella pelillä on hyvät mahdollisuudet voittaa ja päävoittoja on tarjolla päivittäin. Sivustolla on myös hyviä tarjouksia kuten 5 euroa jokaisesta ensimmäisestä talletuksesta sekä erilaisia bonuksia ja kilpailumahdollisuuksia.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.