Recommend

Raaputusarpojen suosio kasvaa

Ison-Britannian kansallisen veikkauksen valtuuttaman veikkausyrityksen Camelotin äskettäin julkaisemien tietojen mukaan raaputuspeliarvoista ja välittömiä voittoja sisältävistä peleistä saatavat tuotot muodostavat yli neljänneksen kansallisen veikkausyrityksen kaikista tuloista. Raaputuspeleistä on tullut erittäin suosittuja viimeisten kuukausien aikana, ja samalla kun pelaajat nauttivat pelaamisesta ja jännityksestä, raaputuspeleistä on tulossa yhä tärkeämpi hyvien tarkoituskohteiden ja ensi vuoden olympialaisten rahoituslähde.

Veikkausyritys julkaisi kuuden kuukauden (24.03.2011 - 24.09.2011) myyntiluvut. Kokonaismyynti on kivunnut yli 3,26 miljardiin puntaan kuuden kuukauden ajanjaksolla, mikä tarkoittaa 19,9 prosentin kasvua. Raaputusarpojen pelaajat ylittävät taloudelliset haasteensa nauttiakseen hieman nopeatempoisista ja jännittävistä mahdollisuuksista voittaa pikavoittopelien voittajatitteli. Kolme vuotta kestänyt, rahapelaamista Isossa-Britanniassa käsitellyt tutkimus, jonka Ison-Britannian toimivaltainen valvontaelin Gambling Commission toteutti viime vuonna, osoittaa, että pikavoittoja sisältävistä raaputuspeleistä on tullut toiseksi suosituin rahapelaamisen muoto heti perinteisen lottoamisen jälkeen.

Ontario Teachers' Pension Plan osti maaliskuussa 2010 koko Camelot-yrityksen 389 miljoonalla punnalla ja nyt se näyttää tekevän ennätystuottoa, vuoden myyntituottojen arvioidaan saavuttavan yli 6 miljardia puntaa kuukautta ennen ensi vuoden olympialaisten avajaisseremoniaa, joita jokainen britti odottaa innolla. Lisäosoitus siitä, että raaputusarpapelit voivat olla hauskaa ajanvietettä sekä satunnaisille pelaajille että työkseen pelaaville ja samanaikaisesti niillä voi olla suurenmoinen vaikutus koko yhteisölle!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.