Recommend

NeoGames käynnistää netissä pelattavia pelejä yhdessä Meksikon kansallisen veikkauslaitoksen kanssa.

NeoGames ilmoitti, että Meksikon kansallinen veikkausyhtiö Lotería Nacional on luvannut lisätä raaputusarpapelinsä ja voittopelinsä lottosivustolleen tarjotakseen pelaajille lisää hauskoja pelejä ja jännitystä.
Tämä uutinen on jatkoa muille lähiaikoina saaduille uutisille uusista peliystävällisistä markkinoista, jotka sisällyttävät raaputusarpapelejä ja voittopelejä omien veikkausmarkkinoidensa jo olemassa oleviin rakenteisiin. Uutinen on erityisen merkittävä sen vuoksi, että NeoGames saa sen myötä ensimmäistä kertaa jalansijaa Latinalaisen Amerikan veikkausmarkkinoilla.

"Olemme innoissamme voidessamme viimein julkaista netissä pelattavat interaktiiviset pelit ja olemme sitä mieltä, että yhteistyö NeoGamesin kanssa ja sen tarjoamat voitto- ja raaputuspelit sopivat täydellisesti tarjontaamme ja vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Yhteistyö on osoittautunut menestyksekkääksi", sanoo Jorge Gaviño, Lotería Nacionalin markkinointi- ja palvelutoimintojen johtaja.

Shay Bar-Josef, NeoGames Networksin toimitusjohtaja sanoi: "Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Meksikon kansallisen veikkausyhtiön kanssa. Näemme Meksikon markkinoilla suuren markkinapotentiaalin, sillä Meksiko on yksi Latinalaisen Amerikan avainmarkkinoista suuren väkilukunsa ja internetin käyttötiheyden ansiosta. Tämä ja muut samanlaiset viime vuonna allekirjoitetut ja toteutuneet sopimukset ovat todiste siitä, että tarjontamme sopii yhteen kansallisten veikkausyhtiöiden kanssa maailmanlaajuisesti."

Tämä on ollut jatkoa netissä pelattavien raaputuspelien hyväksynnälle ympäri maailmaa, minkä ansiosta pelaajat saavat mahdollisuuden pelata pelejä netissä mukavasti kotoa käsin.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.