Recommend

Tanska näyttää vihreää valoa Internetissä pelattaville raaputusarvoille.

Euroopan komission uuden asetuksen ansiosta ulkomaiset veikkausyritykset saavat laillisesti toimia Tanskassa 1. tammikuuta 2012 alkaen. Tanska on tähän mennessä yrittänyt estää kyseisten yritysten toiminnan Tanskassa.

Kymmenten pelaajien ja veikkaus-/peliyhtiöiden valitusten jälkeen ja vuosia kestäneiden tuomioistuinkäsittelyiden jälkeen Euroopan komissio antoi vihdoin tiistaina päätöksen, että Tanskan protektionistiset lait rikkovat EU:n lainsäädäntöä. Näiden lakien poistaminen poistaa esteet, jotka estivät veikkauspalvelujen tarjoajien laillisen toiminnan Tanskassa tähän mennessä. Veikkauspalveluvalikoiman laajenemisen uskotaan lisäävän kilpailua ja tarjoavan raaputusarpapelien pelaajille parempia tuotteita Internetissä.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.