Recommend

Saksa avautuu online-pelaajille ja Internet-peleille

Saksassa on viimeaikoina keskusteltu rehellisiä online-pelaajia rajoittavista laeista, aikana jolloin Euroopan unioni kärsii laajalle levinneistä taloudellisista ongelmista. Onneksi rauhallisemmat ovat voittaneet ja Saksan osavaltio Schleswig-Holstein on ilmoittanut huomattavasti vapaammista online-pelaamisen laeista, jotka antavat pelaajille mahdollisuuden nauttia suosikkisivustoistaan niin usein kuin he haluavat

Eräät osakesijoittajat ovat jo havainneet, että muut Saksan osavaltioista ovat tiukentamassa säädöksiään, mutta Schleswig-Holsteinin ilmoitus mahdollistaa lain mitätöimisen tai helpon tavan kansalaisille pelata laillisesti, kunnes kompromissi on saavutettu koko maassa, joka johtaa kaupallisesti toteuttamiskelpoiseen online-pelien lakiin. Koska yksi viidestätoista Saksan osavaltiosta on jo mukana, yleisö on hyvin tietoinen suurten peliyritysten merkityksestä ja osakearvosta Saksassa, kuten bwin.partyn nousu viimeisistä hyvistä uutisista raaputusarpojen online-pelaamiseen liittyen osoitti.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.