Recommend

Jersey julkaisee ensimmäisenä Euroopassa sähköiset veikkausarvat

Jerseyn hallinto ilmoitti tänään, että se julkaisee kaupoissaan ensimmäisenä Euroopassa sähköisiä raaputusarpoja perinteisten paperimuotoisten veikkausarpojen sijasta. Arvat tunnetaan nimellä electronic instant tickets (EIT) (elektroniset pika-arvat). Pelaajat voivat ostaa arvat, valita teeman ja raaputtaa sähköisellä pelinäytöllä. Voittajille annetaan jackpot-kuitti ja he voivat lunastaa palkintonsa kaupan kassalta.

Nämä digitaaliset raaputusarpakoneet tulevat käyttöön useissa kaupoissa, jotka myyvät tällä hetkellä Channel Islands Lottery –raaputusarpoja sekä Jerseyn lentokentällä, satamassa, pubeissa, hotelleissa ja useissa yleisissä supermarketeissa. EIT-arpojen käyttö vähentää oletettavasti jätteen määrää ja antaa pelaajille jännittävämpiä pelejä ja mielenkiintoisia teemoja. Channel Islands Lottery tulee olemaan ensimmäinen hallituksen ylläpitämä veikkaustoiminta Euroopassa, joka käyttää elektronisia raaputusarpoja. Järjestelmän toteuttaa Global Draw. Tämä on ehkä ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen paikka Euroopassa, joka siirtyy nykyaikaisempaan raaputusarpajärjestelmään.

"Uskomme, että elektroniset pika-arvat tarjoavat uuden mahdollisuuden veikkaustuottojen kasvulle ja olemme innoissamme tästä teknologiasta Jerseyssä."
, sanoi Global Drawn EIT:n ja veikkauksen johtaja Paul Burnell. "EIT-päätteemme eivät ainoastaan noudata parhaita turvallisuusmäärityksiä, vaan ne antavat myös uuden ja viihdyttävän tavan ostaa veikkausarpoja ja uskomme tämän kasvattavan tukea paikalliselle hyväntekeväisyys- ja avustustoiminnalle."

Jerseyn talouskehityksen ministeri senaattori Alan Maclean lisäsi: "Olemme innoissamme mahdollisesta tuottojen kasvusta, jonka tämä voi antaa paikalliselle avustustoiminnalle", ja jännityksen kasvaessa Global Draw ilmoitti, että koneet saapuvat saarelle aikaisin lokakuussa 2011.

Kun kauppojen raaputusarvat siirtyvät digitaaliseen muotoon joku saattaa ihmetellä miksi pelaajat menisivät kauppaan sen sijaan, että he valitsisivat pelin suoraan luotetulta arvostelusivustolta kuten http://www.online-scratch-card.com/fi, joka on ollut sähköisten jackpot-pelien edelläkävijä alusta alkaen!
 

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.