Recommend

NeoGames kasvaa edelleen

Viimeisimpien tietojen mukaan Interwetten group ryhtyy yhteistyöhön NeoGamesin kanssa pyrkiessään tarjoamaan kaikki uusimmat teknologiat uskollisille asiakkailleen. Uusi sopimus tuo 100 uutta peliä Interwetten groupin käyttöön. NeoGames on tunnettu veikkauspiireissä yhtenä suurimmista raaputa ja voita pelien nimistä.

Interwetten gamesin tuotekehityksen johtaja Michael Bluemel on sanonut, että “Interwetten etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia joilla voimme kasvattaa pelitarjontaa asiakaskunnallemme.” NeoGames tarjoaa viihdettä kahden erillisen luokan nimissä jotka ovat pelit ja raaputusarvat. NeoGamesin toimitusjohtaja Shay Bar Joseph sanoo uudesta liitoksesta, että “Olemme ylpeitä saadessamme tarjota soft-pelaamisen vaihtoehtoja urheiluvedonlyönnin tarjoajille kuten Interwetten.”

On selvää, että NeoGames on yritys, joka on nousussa online arpapelien vedonlyönnin alueella. Kysyntä luo innovaatiota joten on mielnkiintoista nähdä kuinka tämä uusi yhteistyö kehittyy.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.