Recommend

Hopa tuo online raaputusarvat mobiililaitteisiin

Kansainvälisesti maineikas online raaputusarpojen tarjoaja Hopa on kehittänyt jännittävintä pelimaailman osaa ja tarjoaa nyt faneilleen ja huippupelaajilleen mobiiliarpoja Hopa Mobile –palvelulla.

Hopa perustettiin vuonna 2005 ja se on Maltalla sijaitsevan NG International Ltd. yrityksen täysin omistama tytäryhtiö ja NG International Ltd. on Maltan veikkaus- ja peliviranomaisten täysin valtuuttama yritys. Yritys on kasvanut muutamassa vuodessa eksponentiaalisesti ja saavuttanut peleissä merkittävän johtoaseman useissa maissa. Nyt Hopa Mobile –palvelun kanssa heistä tulee ensimmäinen yritys, joka tarjoaa laadukkaita mobiiliarpoja matkapuhelimille, tablet-tietokoneille ja muille kannettaville laitteille.

"Tutkimuksemme on osoittanut, että monet pelaajistamme pelaa mielellään muutamia lyhyitä raaputuspelejä joka päivä yhden pitkän istunnon sijasta", kertoo Janus online-scratch-card.com-sivustolta. "Tämän vuoksi Hopan mobiiliarvat ovat järkevä siirto. Tämä antaa pelaajillemme mahdollisuuden kirjautua sisään ja ulos missä tahansa ja he voivat nauttia suosikkipeleistään, vaikka heillä on käytössään ainoastaan muutama minuutti aikaa."

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.