Recommend

Crazy Scratch tarjoaa toukokuun pelaajille 100th Game Challnge -haasteen

Crazy Scratch juhlii 100 erilaisen pelin tarjontaansa tarjoamalla toukokuun ajan kaikille pelaajille viikottaisen ja kuukausittaisen bonuksen ja sinun tarvitsee ainoastaan kokeilla uusia upeita pelejä!

Alkaen 23. toukokuuta 2011 Crazy Scratch julkaisee 25 erilaista uutta peliä viikossa neljän viikon ajan! Jokainen pelaaja, joka pelaa vähintään kerran jokaista 25 pelistä saa viikoittaisen 25 euron voittobonuksen pelkästään kaikkien kokeilemisesta.Tämä tarkoittaa, että pelaaja, joka onnistuu kokeilemaan jokaista 100 peliä kaikkien neljän viikon aikana voittaa automaattisen 100 euron bonuksen pelkästään kokeilemalla (ja tämä on lisänä muille peleissä saamillesi voitoille) Ei ole parempaa kuin automaattinen voittaminen joten varmistu, että avaat tilisi ja valmistaudut 100th Game Challenge -haasteeseen kun se alkaa 23. toukokuuta!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.