Recommend

Uusi yhteistyö muotoutuu NeoGamesin ja Party Gamingin välillä

Merkittäviä uutisia online raaputusarpoihin liittyen. Maltan Sliemalla sijaitseva NeoGames on ilmoittanut ryhtyvänsä yhteistyöhön maailmanlaajuisen pelejä tarjoavan Party Gaming –yrityksen kanssa. Tässä vahvassa yhteenliittymässä NeoGames tarjoaa Party Gaming –pelejä huppuluokan pelijärjestelmällä.

Uusi tuotemerkki Top scratch on syntynyt ja Party Gaming tarjoaa yli 100 hauskaa vuorovaikutteista peliä vaikuttavilla voitoilla. Valmistaudu näkemään uusi pelisarja, joka sisältää pikavoittopelejä, online arpoja ja aina suosittuja online kolikkopelejä.

NeoGamesin edustaja on kertonut, että “Olemme ilahtuneita siitä, että Party Gaming on valinnut meidät parantamaan heidän maailmanlaajuista soft-pelaamisen pelitarjontaansa. On selvää, että “Party” huomasi soft-pelaamisen laajentamisen tarjoaman valtavan mahdollisuuden nykyisessä viihdetarjonnassaan.”

Tämä on huippuluokan uutinen online arpapeleille, koska tämä tarjoaa pelimahdollisuuksia ja voittoja enemmän kuin koskaan aiemmin. Tämä on selvästi laajeneva markkina-alue jolla kysyntää ja se kasvaa jokainen päivä. Joten kirjaudu ja valmistaudu raaputtamaan!

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.